Restauration og catering

Restauration og catering

Alt i emballage til catering og restaurationsbranchen

Står du og mangler emballage til restauration og catering? Lad os blive din totalleverandør af fødevareemballage. Vi fører et stort udvalg af emballage til restauration og catering.

Vi leverer emballage til dig der har behov for kvalitetsemballage i plast, som er godkendt til fødevarer og ikke giver risiko for afsmitning eller lækage.

Hos Dansk Transport Emballage finder du et stort udvalg til emballering og transport af fødevarer. Se eksempelvis vores termokasser, der holder temperaturen på såvel varme som kolde fødevarer. Eller bestil vores fryseegnede plastposer til emballering af fødevarer til frys. Tag et kig på vores plastpaller, der er velegnede til transport af fødevarer. Eller vores transportvogne, der er nemme at køre med i storkøkkenet eller kantinen.

Her på siden får du et hurtigt overblik over vores emballage målrettet til restauration og catering. Se også vores øvrige udvalg af emballage til fødevarer og pharma, eller ring til os, hvis du har specifikke ønsker til emballage til din restauration eller cateringvirksomhed.

Vi er Danmarks førende leverandør af plastemballage i mange størrelser og mål, og vi bestræber os på at blive dit førstevalg, når du skal have levereret emballage.

Se alle varer for denne kategori

Varer 1-24 af 317

Faldende orden
Side
pr. side