Tilbehør til plastbeholdere

Tilbehør til plastbeholdere

Vogne til nem transport af affaldsbeholdere

Her finder du vogne, også kaldet traller, til vores 40 L, 60 L og 90 L plastbeholdere, som bruges til affaldssortering.
Vi har to varianter; den ene er fremstillet i metal med drejehjul, hvor den anden er af os, en specialudviklet model fremstillet i rustfrit stål.
De specialudviklede modeller er lavet i fødevareegnet stål og er forsynet med hjul, der har rustfrie kuglelejer. De rustfrie kuglelejer gør, at disse modeller tåler maskinvask og dermed ikke bare er lette at rengøre, men i særdelhed også er yderst velegnet i miljøer, hvor der stilles strenge krav til renlighed, fx. fødevare- og pharmeindustrien eller restaurationsbranchen.
Hvis du ønsker at læse mere om traller og vogne eller blot se vores øvrige udvalg, så klik videre til produktinformation.

Poser til affaldsbeholdere

Udover traller, finder du også her poser til vores plastbeholdere, så du ikke skal lede forgæves.
Poserne er produceret i forskellige materialer som fx. PCR, HDPE, LLDPE - det står beskrevet under hver enkelt produkt. Du kan få plastposer med eller uden fals. Til affaldsbeholdere anbefaler vi med fals, da det giver en større volumen, når den foldes ud.
Hvis du ønsker at vide mere eller bare have et godt råd til, hvilken pose du skal vælge til din affaldsbeholder, så kontakt os endelig på tlf: 74591680 eller pr. mail: info@dtemballage.dk.

Se alle varer for denne kategori

Varer 1-24 af 26

Faldende orden
Side
pr. side