Fødevare og pharma

Fødevare og pharma

Hvilke emballager er gode til transportformål?

Vi har på denne side samlet et udvalg af de produktkategorier inden for emballage, der kan være nyttige for transportvirksomheder, lagre og andre brancher, der har brug for plastemballage. Når det kommer til emballage til transportformål, er det naturligvis yderst vigtigt, at man vælger emballageløsninger, der er holdbare under transport og let lader sig stable på et lager eller i en varebil.


Hos Dansk Transport Emballage anbefaler vi plastpaller til transport. Plastpaller er et billigt alternativ til træpaller og fås i mange forskellige størrelser. Hertil har vi desuden også mange andre plastløsninger i emballage såsom plastkarplastspande og plastkasser, der også udmærker sig ved at være yderst nyttige til transportformål.

Vi er hos Dansk Transport Emballage - som navnet også antyder - eksperter i alle former for transportemballage. Vores mangeårige erfaring gør os til branchens foretrukne leverandør af plastemballage til transportformål. Har du spørgsmål til vores sortiment, er du naturligvis meget velkommen til at ringe på 7959 1680.

Se alle varer for denne kategori

Varer 1-24 af 261

Faldende orden
Side
pr. side