Nyt fra DTE

18. august 2022

Igår havde vi besøg af Per fra Dansk Folkehjælp i Vojens, der var rundt og samle ind til deres tombola til den lokale festuge. Overskuddet af tombolaen går bl.a. til julehjælp i lokalområdet og det vil vi selvfølgelig gerne støtte op omkring.

#danskfolkehjælp #støtengodsag #tobola #godtmedfrivilligesomPer #plastemballage #dte #dansktransportemballage

15. august 2022

Vi har fødselsdag i dag!!
I dag er det nemlig 28 år siden, at Keld Kjær Jensen stiftede Dansk Transport Emballage A/S. HURRAAA!

#viharfødselsdag #28år #hurra# #dte #dansktransportemballage

12. juni 2022

Vil du pifte reolerne i dit bageri op med fine farver? Så gør som David og brug gule brødkasser til brødet.
Den farve kan man da kun blive glad i låget af!! Her kan du se udvalget af brødkasser.

#gulebrødkasser #fedfarve #heltperfekt #davidbreadhead #bageri #brødkasse #plastkasse #plastemballage #PEplast #fødevaregodkendt #dte #dansktransportemballage

27. juni 2022

Hos Dansk Transport Emballage kan vi også klare plastdåser til ethvert formål. Corp Nordic anvender dåserne til collagenpulver og deres design passer da perfekt til denne type dåse!!
Se udvalget af bøtter lige her

#plastdåser #dåser #plastbøtter #hdpe #plastik #plast #fødevareegnet #corpnordic #lækkertdesign #emballage #dte #dansktransportemballage

7. juni 2022

Overvejer du at erstatte din træpalle med en fødevaregodkendt plastpalle?
Tjek lige L1-pallen her;

- Samme mål som en euro palle
- Fremstillet i HDPE
- Fødevaregodkendt
- Temp.bestandighed på -30 til +40 gr.
- Med stålforstærkning
- Med anti-skrid striber

En stabil palle, der statisk kan bære op til 7500 kg - dynamisk 1250 kg pga. stålforstærkning i mederne. Super god palle til fødevareproduktion eller oversøisk transport.

#euro1palle #plastpalle #hdpe #robust #antislip #craemer #fødevarebranche #pharma #transport #opbevaring #produktion #dte #dansktransportemballage

24. maj 2022

Den velkendte foldekasse....
Brug den som de gør på lageret hos PARTY IN A BOX - som plukkasse til alle de små enheder, der er med til at gøre fester uforglemmelige.
Kassen er stabelbar, nem at folde sammen og super holdbar Vores Cleverfresh foldekasser bruges flittigt til transport af mikrogrønt her hos en af vores kunder. En super god løsning, da kasserne er stabelbare og dermed stabile under transport. Fordelen ved at bruge denne type kasse er, at behovet for lagerplads minimeres, da kassen kan foldes sammen og stables efter brug. Derudover er den velegnet til direkte kontakt med fødevarer, hvilket gør den anvendelig i mange brancher.

Se foldekassen her

#foldekasse #foldbar #plukkasse #plastkasse #stabelbar #opbevaring #lager #partyinaboxdk #masserafpynt #masserafkasser #dte #dansktransportemballage

4. maj 2022

Plastposer er en god løsning til at minimere madspild, da poserne giver en vid pladsbesparelse og samtidig holder al fugt ude. Vores udvalg af plastposer er fremstillet af LDPE, som er et sejt og fleksibelt materiale, der gør posen velegnet til opbevaring og nedfrysning af fødevarer.
Derudover er denne type pose fødevareegnet - en perfekt makker til håndtering af fødevarer.
Brug vores poseklemmer til sikker forsegling.

#plastposer #poser #frugtposer #fryseposer #fødevareegnet #ldpe #minimermadspild #dte #dansktransportemballage

4. april 2022

I sidste uge var vi et smut forbi FoodExpo i Herning og sikke en fantastisk stemning! Skønt at komme ud blandt nuværende kunder, men også at hilse på hos potentielle nye.

#messetid #foodexpoherning #inspiration #plastspand #condibøtter #kokkebøtter #kasser #catering #fødevarer #takeaway #plastemballage #dte #dansktransportemballage

15. marts 2022

En god løsning til at få sorteret affald er, at opdele sit affald i farvede beholdere. Ved at benytte forskelligfarvede plastbeholdere, kan det for nogen gøre sorteringen mere overskuelig og på den måde få flere til at blive bevidste om den nødvendige affaldssortering. Affaldssortering er den hurtigste vej til at blive mere miljøbevidst og ved at implementere miljøstationer med forskelligtfarvede plastbeholdere, kan det ikke være nemmere.

#plastbeholder #affaldsspand #affaldssortering #miljøstation #dte #dansktransportemballage

10. marts 2022

Forberedelserne til årets festivaler og andre musikarrangementer er godt i gang, så efterspørgslen på drinksspande er allerede stor. Det er nemlig altid lidt mere festligt med en drink i en spand. Spanden er fremstillet i PP plast og er fødevaregodkendt.

#drinksspand #festivalspand #plastspand #sommerfest #festival #havefest #plastemballage #fødevaregodkendt #dte #dansktransportemballage

8. marts 2022

Vores Cleverfresh foldekasser bruges flittigt til transport af mikrogrønt her hos en af vores kunder. En super god løsning, da kasserne er stabelbare og dermed stabile under transport. Fordelen ved at bruge denne type kasse er, at behovet for lagerplads minimeres, da kassen kan foldes sammen og stables efter brug. Derudover er den velegnet til direkte kontakt med fødevarer, hvilket gør den anvendelig i mange brancher.

#foldekasse #plastikkasse #plastikemballage #genbrug #stabelbar #opbevaring #fødevareegnet #dte #dansktransportemballage

9. februar 2022

Affald og genanvendelse er der i stigende grad fokus på.
Vi er alle godt i gang med at implementere affaldssortering i vores dagligdag og systemet er i den grad kommet for at blive. Her hos DTE tilbyder vi affaldsbeholdere i forskellige størrelser og farver til både erhverv og private kunder.
Alle beholdere er UV-bestandige og fremstillet i HDPE, som er et termoplastisk materiale, der er meget formstabilt og modstandsdygtigt overfor fugt og kulde. Derfor er affaldsbeholderne velegnede til indsamling af alle typer affald. De er yderst holdbare og konstrueret, så de er nemme at håndtere. Ydermere er der mulighed for at tilpasse affaldsbeholderen til det personlige forbrug, i forhold til hvilke materialer der skal sorteres, i form af tilbehør som skillevægge, låg-i-låg eller noget helt tredje.
Se vores miljøløsninger her.

#affaldssortering #genanvendelse #plastik #affaldsbeholder #skraldespand #dte #dansktransportemballage

3. februar 2022

Vi har før fremhævet denne termo boks og gør det igen, for Rikke fra Roligheden Landbrug viser så fint, hvad den bl.a. kan bruges til.
Egnet til direkte kontakt med fødevarer, tåler maskinvask og lavet af EPP plast - en højisoleret letvægter.
En ekspert til at holde ting varme eller kolde. Brug den evt. med varme -eller køleelementer for længere effekt.

#termokasse #termoboks #eppskumplast #fødevarer #emballage #plastik #dte #dansktransportemballage

12. januar 2022

Er dit nytårsforsæt at få organiseret lageret i virksomheden eller i skuret derhjemme?
Disse solide kasser fra serien Basicline er fantastiske, da de er super robuste, kan bære op til 20 kg og IKKE er koniske - du kan udnytte alt plads i kassen.
Ydermere er kasserne fødevaregodkendt, hvilket giver endnu større mulighed for anvendelse.
De fåes i en perforeret udgave, med eller uden håndtagshul og derudover kan der tilkøbes låg, lukketøj og hjul eller traller. God fornøjelse.

#opbevaring #plastikkasser #basicline #fødevaregodkendt #organisering #dte #dansktransportemballage

16. december 2021

Vores unikke juletræsfod er allerede et hit!Det er nemt at montere juletræet i skjuleren og endnu nemmere at pille indsatserne ud, så du kan gøre brug af den som potteskjuler resten af året - inde eller ude.....og se lige, den fåes i både grøn og grå.

#juletræsfod #potteskjuler #plastik #emballage #dte #dansktransportemballage #100procentrecycable

7. december 2021

Vores unikke juletræsfod er allerede et hit!Det er nemt at montere juletræet i skjuleren og endnu nemmere at pille indsatserne ud, så du kan gøre brug af den som potteskjuler resten af året - inde eller ude.....og se lige, den fåes i både grøn og grå.

#juletræsfod #potteskjuler #plastik #emballage #dte #dansktransportemballage #100procentrecycable

25. november 2021

Det velkendte CB3 kar.....bare højere.

25. november 2021

Hos Dansk Transport Emballage er et af vores stjerneprodukter plastpallen - et produkt som er kommet for at blive. Størstedelen af alle plastpaller bliver produceret af genbrugsplast, som primært kommer fra industrien, men vi ser også forsøg med sorteret husholdningsplast.
Det gode ved en plastpalle er, at den er resistent i fugtige miljøer overfor bakterier, mug og skimmel og derudover er den mere hensigtsmæssig end en træpalle, da man slipper for løse søm og splinter.
Ydermere kan en plastpalle med fordel anvendes til oversøisk transport, hvor træemballage ikke er hensigtsmæssig.
Fordelen ved den plastpalle, som vores palle-ekspert Ole holder herunder, er på trods af dens lave vægt på 5 kg, stadig bundsolid og fylder samtidig 1/3 af, hvad en træpalle i samme størrelse fylder, da pallerne kan stables ned i hinanden.
Når du investerer i en plastpalle får du en håndterbar palle, som er super slidstærk og meget hygiejnisk.
De fåes i mange dimensioner og kvaliteter, hvor anvendelsesmulighederne er mange.
Materialerne som pallerne bliver produceret i, er regenereret HDPE, PP/PE og ren HDPE.

#plastpalle #plasticpallet #træpalle #genanvendelse #genbrugsplast #dte #dansktransportemballage

24. november 2021

Disse termoskabe er lige nu på vej til en kunde i England. Kunden har haft nogle specifikke ønsker til indretningen i termoskabet, så disse leveres med specialproducerede indstik og bakker i rustfrit stål.
Derudover er der isat køleelementer og samtidig udvendigt termometer, drejehjul og labelholder.

#termoskab #specialproduceret #kundeønske #bygselvtermoskab #mangemuligheder #dtemballage #dansktransportemballage

12. november 2021

Vi har fået en ny kategori i vores sortiment - TAKE AWAY
De nye produkter til take away er nemme at håndtere, de har en helt tæt lukning, som forhindrer lækage, er fremstillet i op til 85% genanvendt materiale og så fåes de i forskellige størrelser og variationer.

#nyhed #takeaway #bægre #plastikemballage #catering #gadekøkken #sandwichbar #restaurationsbranchen #bæredygtighed #dte #dansktransportemballage

 

Se mere her: https://www.dtemballage.dk/varekatalog/take-away

10. september 2021

TILBUD - TILBUD
Robuste foldekasser kan anvendes til MANGE gode ting. De er endda fødevaregodkendt!!

#foldekasse #foldekasser #plastik #kanstables#fødevaregodkendt #ordenisagerne #dte #dansktransportemballage

 

 

 

Se mere her: https://www.dtemballage.dk/foldekasse-mini-box...

31. august 2021

NYHED - NYHED
Etiketter til vores plastikbøtter!!!
Kan tørres over og er nemme af fjerne/flytte på. Fåes i 4 forskellige varianter.

#nyhed #etiketter #plastikbøtter #bøtter #ordenikøkkenet #flerevarianter #linkibio #dte #dansktransportemballage

 

Se mere her: https://www.dtemballage.dk/catalogsearch/result/index/...

23. juni 2021

SUSAM artikel:
Dansk Transport Emballage støtter, sparer og spreder glæde.

Dansk Transport Emballage A/S er ny spiller på SønderjyskE.
Det er en spændende case om, hvordan man som sponsor kan spare store penge.
Det er nemlig således, at en stærk dialog mellem Per Hamborg, key account manager i SønderjyskE (Sønderjysk Elitesport A/S) og SUSAM A/S, og Michael Gabelgaard Minke samt Johny Gramberg, der er henholdsvis direktør og salgs- og marketingschef i DTE har udmundet i et sponsorat og et SUSAM-samarbejde, der stiller alle parter bedre.

Fra DTE-lejren lyder det om de økonomiske perspektiver i samarbejdet:

- Medlemskabet i SUSAM gør, at vi kan holde vores sponsoratpenge hjemme.
Helt simpelt betyder det, at vi både kan støtte SønderjyskE og få god eksponering, uden at det tager en krone fra bundlinjen.

Foruden eksponeringen og besparelserne bliver det bl.a. godt at kunne glæde personalet med billetter til fodbold og hockey på højeste hylde, fortæller de to herrer:

- Det er helt sikkert med til at styrke arbejdsmiljøet, at vi kan give nogle gode oplevelser til vores medarbejdere. Desuden ser vi frem til at kunne tage kunder med på stadion og i arenaen, ligesom det bliver godt at være del af SUSAM-netværket. Dertil kommer at vi naturligvis gerne vil støtte op om landsdelsprojektet.

SUSAM-samarbejdet omfatter hele syv indkøbskategorier, herunder brændstof (Circle K), energioptimering (GNP Energy) og telefoni (C-Solution). Per Hamborg siger om det gode samarbejde:

- Det er jo en fornøjelse, at vi kan give noget igen, når Michael og Johny har indvilliget i at give et flot bidrag til klubben. Med denne løsning er der faktisk kun vindere, så det er helt fantastisk.

Vi er simpelthen så glade for støtten og det gode samarbejde.
Tak til Dansk Transport Emballage.
 
Læs artiklen her: https://soenderjyske.dk/business/dansk-transport-emballage-stoetter-sparer-og-spreder-glaede/