Affaldssortering

Affaldssortering

Affaldsbeholdere i god kvalitet til optimal sortering

For hjælp til bedre affaldssortering, tilbyder vi plastbeholdere i forskellige størrelser og farver i høj kvalitet. Beholderne er produceret i PP plast og er egnet til direkte kontakt med fødevarer. Vores affaldsbeholdere fåes i 40 L, 60 L samt 90 L og findes i 7 forskellige farver. Derudover kan du kombinere affaldsbeholderne med låg og vogne til 1 eller 2 stk. affaldsbeholdere enten i metal eller i rustfrit stål. Plastbeholderne kan holde til at blive vasket i ved maks. 65°C.
Læs mere om de nye regler for sortering af husholdningslignende affald under produktinformation vedrørende Affaldsbeholdere.

Få hjælp til bedre affaldssortering

Hvis du skal i gang med at optimere miljøhåndtering kan vi tilbyde dig et komplet affaldssorteringssystem, fra affaldsbeholdere til piktogrammer. Udover at løsningen er god til plastik og papir, kan beholderne anvendes til bio- og madaffald i fx. kantiner og klasselokaler, da beholderne er fødevaregodkendte og lågene slutter til. Dog er en af affaldsbeholderne produceret i genbrugsplast, som er god til indsamling af andet affald samt genanvendelige materialer.
Uanset om du er i fødevarebranchen eller byggebranchen er det nødvendigt at affaldssortere. For at synliggøre og optimere affaldssorteringen, er det muligt at opdele de forskellige materialer i forskellige farver plastbeholdere, da det skaber mere genkendelighed i hverdagen. Har du spørgsmål vedrørende affaldssortering eller vores plastbeholdere er du meget velkommen til at kontakte os på info@dtemballage.dk eller på tlf. 74591680.

Se alle varer for denne kategori

Varer 1-24 af 57

Faldende orden
Side
pr. side