Varekatalog

Her i varekataloget finder du de fleste af vores produkter opdelt i kategorier.
Har du problemer med at finde det du søger; kontakt os gerne på telefonnr. 74591680 eller send os en mail til info@dtemballage.dk.
25 år med plastemballage
Det er i august 2019, 25 år siden Keld Kjær Jensen etablerede Dansk Transport Emballage.
DTE har specialiseret sig i plastemballage til industrien, og dækker i dag de fleste brancher fra fødevareindustrien til maskinbranchen. Udover mange standardprodukter udvikles talrige kundespecifikke løsninger.
Dansk Transport Emballage er grossist for både nationale og internationale ledende producenter fra Danmark, Israel, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Norge, Sverige, Østrig og Schweiz.

2019
Nyt domicil med højlager i 2019, og mulighed for pakning i kontrolleret miljø skal sikre fortsat vækst. Flytning til nyt domicil er en del af vores strategi om at blive vores kunders foretrukne totalleverandør på plastemballage. Det kræver gode produkter og løsninger, og at vi er først på markedet med dem. Vores nye faciliteter giver os rig mulighed for at efterleve dette.

Det nye domicil med 5000 kvm topmoderne højlager ligger i Hammelev, et stenkast fra E45. Vi kan arbejde meget mere effektivt end tidligere. Vores lager er styret digitalt, så varerne bliver placeret korrekt, så vi ved nøjagtigt hvor de står, når de skal leveres til kunderne. Medarbejderne på lageret stabler i 12 meters højde med specielle trucks, der er udstyret med kamera og har forprogrammerede højdeindstillinger.
Udover lagerpladsen er der 600 kvm administration og et stort showroom, så vi bedre kan demonstrere vores varer.

Hygiejnen er i fokus
Med et nyetableret kontrolleret pakkerum, har Dansk Transport Emballage sikret sig, at vi kan imødekomme de skærpede krav fra bl.a. pharma- og fødevareindustrien. Det betyder bl.a. at emballage som skal ind i produktioner, der er følsomme overfor selv det mindste snavs, fortsat er lige så rene, som da de forlod fabrikken. Varer der skal pakkes om, køres ind i en dobbelt sluse, hvorefter de køres videre ind i det kontrollerede pakkerum, hvor medarbejdere i hvidt tøj, hårnet, osv. åbner pallerne og pakker varerne om i mindre mængder. Kravene fra bl.a. fødevareindustrien bliver højere og højere, og med de nye faciliteter er vi blandt de første i landet, der kan imødekomme fremtidens krav.

Plasten bliver brugt igen og igen
Plastpallerne fra Dansk Transportemballage er produceret af genbrugsplast.
Rent faktisk er en plastpalle meget skånsom for miljøet, da pallen kan holde i mange år, og plast kan genbruges mange gange efter pallen har aftjent sin værnepligt. Der er også tænkt på reduktion af CO2 udledningen, idet værktøjet til produktion af paller altid bliver transporteret til den nærmeste europæiske fabrik, så pallerne produceres lokalt, og transporten af pallerne minimeres. Udover plastpaller forhandler Dansk Transport Emballage efter 25 år på markedet alt fra plastbøtter, spande, låg, dunke, kar, baljer, traller, poser, opvaskebakker, samt kasser i mange afskygninger.